tiistai 23. syyskuuta 2008

Reissu takana ja matkaneule valmiina

On tuo jännä asia, kuinka jo vuorokaudenkin reissu piristää kovin mieltä. On vain niin mukava välillä käydä kotiympyröiden ulkopuolella, ja tavata rauhassa ajan kanssa vanhoja ystäviä ja rupatella. Kiitos vielä emännälle kivojen synttärijuhlien järjestämisestä ja mukavasta seurasta! Teimme sunnuntai-iltana vielä juhlien jälkeen kunnon kävelylenkin kummipojan (rattaissa) ja ystäväni kanssa syksyisen kuulaassa säässä.

Bussimatkat käytin neulomiseen, ja sainkin valmiiksi tämän sukkaparin. Ohje on kirjasta Sukkasillaan, malli Enon kotitöppöset.
Enon kotitöppöset
Malli: kirjasta Sukkasillaan (Mitronen ja Vilkkumaa)
Lanka: Seitsemän veljestä harmaa, tummanvihreä ja punainen, yhteensä varmaan reilu 100g (minulla ei ole kunnon vaakaa kotona..)
Puikot: 3 bambut

Uusi juttu minulle oli tuo kaksinkertainen sukansuu. Kirjassa sen tekoa "peloteltiin" kovin vaikeaksi, mutta ihan hirmu hankala se ei onneksi sentään ollut, kun minäkin onnistuin sen tekemään. Tosin toisen sukan kohdalla lähdin ensi poimimaan silmukoita väärältä puolelta. Onneksi huomasin pian kummallisen näköisen tuloksen, ja lähdin purkamaan tekemisiäni.

Pyry-pojalla on edelleen pissaamisen kanssa hankalaa, eikä aina laatikolla käydessä asia onnistu. No, antibioottikuuri on vasta aluillaan, joten eiköhän se tästä. Matot on kaikki nyt ainakin siihen asti korjattu lattiolta pois, jotta poika on taas kunnossa. Peitotkin saa pestä, kun joskus se hätä pääsee sängyllekin. Onneksi on pesukone:)

Ei kommentteja: