lauantai 28. helmikuuta 2009

Arpajaisten tuloksia

Arpajaiset on nyt pidetty, ja tuomarina sai toimia hyvä ystäväni. Hän on käymässä kotikonnuillaan tänä viikonloppuna, ja niinpä teimme yhdessä hänen ja hänen poikansa kanssa kunnon kävelylenkin. Samalla kummitäti sai taas nähdä kummipoikansa, joka oli ainakin venähtänyt pituutta sitten viime kerran!

Kelit eivät tänäänkään olisi voineet olla paremmat; pilviä ei näy lainkaan ja hankiakin on niin, että aurinkolasit olisivat olleet paikallaan. Ystäväni sai siis vetäistä lapun, jonka takaa paljastui Kio.
ONNEA! Toivottavasti lehdestä löytyy kivoja ohjeita:-) Laitatko s-postiini (anniaal@gmail.com) yhteystietosi, niin laitan lehden tulemaan.

Oikein lämpimät KIITOKSET kaikille muillekin kommentoijille! Viestienne lukemisesta tulee joka kerta yhtä hyvälle mielelle. Allaoleva kuva on napattu jo reilu kk sitten, mutta sopinee silti äskeiseen lauseeseen:) Valmiita neulomuksia ei ole vieläkään esitellä. Villahousut ovat menossa toisessa lahkeessa, saisi vain tulla vaikka jokin hyvä ja pitkä elokuva, jotta malttaisi neuloa pidempään. Kumpaakaan en osaa tehdä erikseen, pelkästään neuloa tai katsoa televisiota ilman kudinta kädessä. Kunpa osaisinkin lukea ja neuloa yhtäaikaa....

2 kommenttia:

kio kirjoitti...

ihanaa, kiitos kaunis :)

kio kirjoitti...

lehti tuli perille, kiitos :)