sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Messuilla käyty

Nyt olen minäkin käynyt ensimmäistä kertaa kädentaitojen messuilla. Kiitokset kuuluvat Juulille, jonka blogiarvonnassa voitin pääsylipun Turun tämän viikonlopun tapahtumaan :-)

Erilaisia, mitä ihanampia myyntipisteitä oli paljon, ja niissä mitä kiinnostavampia tutkittavia ja hypisteltäviä aarteita. Lankoja en kuitenkaan tuonut nyt lainkaan kotia, sitä kun on ennestään jo niin kovin paljon. Ja minun taidoillani kun ei vielä neulota kovin nopeaan eikä kovin suuria töitä.

Parit välikoon sukkapuikot ostin kuitenkin Lankabaarin kojusta, sekä suloisen nalletaulun Heinäkuu-nimisestä myyntipisteestä. Taulussa lukee tanssivan nallen alla: "Elämässä ei ole tärkeintä millaista se on, vaan miten sen ottaa."

Sinooperilta löysin lisäksi ihania Tilda-aarteita. Pikkistä kiinnostivat kovin uudet aarteet, tai pikemmin kai uudet, jännät tuoksut ja rapisevat paperit:-)
Osa Tilda-ostoksista päätyy lahjoiksi, joten ne jäivät nyt kiltisti kuvan ulkopuolelle.


Nämä aivan ihastuttavat kortit löytyivät Maarit Ailion myyntipisteestä. Näistä taitaa tulla tauluja, ihan omaan kotiin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja: