keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Pakkasen valoa ja uusia taitoja

Pakkanen on kipristänyt poskia säilyttäen lumet iloksemme pihalla, ja aurinko on hellinyt mieliä, voiko enää hienompaa alkuvuoden säätä toivoa:)

Keinua emme raaskineet korjata talvipakkasten alta pois, ja vähän jännitti, kestääkö tuo keinumista näillä säillä... Ei vielä ainakaan haljennut!Tämä kuva puolestaan on napattu aika tasan vuosi sitten. Tuolloinkin talviaurinko teki vaatekaapin oveen jänniä varjoja, enkelin kuvia ja oman tyttösen myös.Syksyllä aloitettu neulonta- ja virkkauskurssi jatkuu, ja kevään haasteeksi päätin valita virkkauksen salojen tutkimisen. Onhan tuo vähän erilaista kuin neulominen. Kaksi iltaa jo takana, ja saldona vasta tämä...


Joku kurssilla kysyikin, että tuleeko siitä vauvanpeitto. Tätä vauhtia minulla on keväällä kasassa korkeintaan nukkevauvan peitto:) Virkkauskirjat pursuavat mitä suloisempia ohjeita, joten pitää vain jatkaa tuota harjoittelua ahkeraan!

Aurinkoista tammikuun loppua Sinulle!


2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Piti tulla kiittämään vastavierailusta! <3
Ja samalla mainita, että tuo kuva, jossa vaatekaapin oveen kuvastuu varjoja on tosi upea, jotenkin liikuttava. <3

Villakissa kirjoitti...

Kiitos viestistä!
Sattumalta sain kuvaan tuon enkelin (on lasinen ikkunakoriste, jonka sain kummipojaltani jokunen vuosi sitten)ja tyttösen yhtäaikaa:)

Mukavaa alkanutta viikkoa!