tiistai 7. heinäkuuta 2009

Siksipä niin mä, pidän vihreästä...

kun on ystäväni metsämies. Tämä laulu soi päässäni neuloessani viimeisintä työtä, ja kyllähän vihreä on kaunis väri, sisällä ja ulkona. Malli: February Lady Sweater by Pamela Wynne
Lanka: Tummempi vihreä Filanda Princess, vaaleampi Titan Woolin Kristal
Puikot: 5 pyöröt ja sukkikset, päättelyssä 6 puikot

February Lady Sweater -takkia olen kovin ihastellut blogeissa, ja sitä olen haaveillut itsellenikin. Kun sitten huomasin ohjeesta olevan suomenkielisen version, pääsi työ puikoille mitä pikimmiten. Vaikka kielet työvälineeni ovatkin (ei tosin enklanti), tunnen kuitenkin vielä sen verran epävarmuutta neuletermien, lyhennysten yms. kanssa jotta uskaltaisin / jaksaisin vierailla kielillä neuloa. Ylempi kuva ilman salamoita, alemmassa räpsähti.

Langat oli jo valmiina, vaaleamman vihreä odotti itse asiassa oikeaa takkiohjetta jo pidempään. Villatakkitilanne on muutenkin ollut vähän niin ja näin, eli uutta takkia jo tarvitsinkin. Ja mikäpä sen palkitsevampaa kuin neuloa todelliseen tarpeeseen, vaikka sitten vain itselleenkin:) Kaksi alempaa nappia olisi ehkä voinut olla vähän lähempänä toisiaan, muuten tykkään kyllä! Vähän jo tekisi mieli toista, jonkin muun värisenä tällä kertaa ...
Mukavia neulepäiviä!

Edit/lisäys: Unodi sanno ja, et kaik kuvat saa isommiksi ko niit va klikka.

4 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kaunis ja värit tekee siitä ihan "uuden" mallin.
Aurinkoista kesän jatkoa!

Villakissa kirjoitti...

Kiitos!:) Vähän samaan tapaan on tuolla metsässäkin tummempaa havunvihreää ja vaaleampaa lehtipuiden väriä. Siitä se ajatus sitten, jne.

Aurinkoista kesän jatkoa myös sinulle!

Villikissa kirjoitti...

Kaunis!
Olen itsekkin ajatellut tehdä tuon kun sain sen ohjeen suomeksi. Englanti on minulla niin heikkoa;)Pitäisi vain katsoa sopiva lanka ja väri.

Villakissa kirjoitti...

Kiitos! Suosittelen tosiaan tuon neulomista, oli loppujen lopuksi aika nopsa ja kiva työ:-)