keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kuvauspäivän mekko

Ajatuksissa on ollut jo jonkin aikaa ommella neidille tunikamekko. Sellainen vähän hienompi, jota voisi kuitenkin pitää myös villavaippahousujen ja bodyn päällä. Tällä viikolla oli sitten vauvakerhossa valokuvaus, ja siitä sainkin lopulta sen hyvän syyn käydä tuumasta toimeen. Pikkaisen meni yötöiksi, mutta valmistuihan tuo ennen bussin lähtöä :-)

Kankaana  tuollainen joustava vaaleanpunainen velour, applikaatiossa tilkku vastaavaa beigeä kangasta. Kaavat piirsin valmiista, jo pieneksi käyneestä, mekosta hieman muokaten. Aivan täydellinen ei mekko ole, olisi esim. saanut olla hieman leveämpi yläosastaan, ja tuo sydänapplikaatiokin olisi voinut tulla nätemmin... Seuraavaan mekkoon sitten paremmalla kokemuksella! Olkaimissa on neppikiinnitys. Ensimmäistä kertaa kokeilin joululahjaksi itselleni ostamia neppipihtejä, ja se vasta olikin hauskaa (alun kangertelun jälkeen tosin, johon vähän K:n apuakin tarvittiin..).

Mekko piti tietenkin kuvata heti kerhopäivänä (ennen kuin suttaantuu..), ja viimeisten auringonsäteiden kanssa juostiin kilpaa...

(Helma ei ole vino,vaikka tässä ihan sille näyttääkin..., kuvaaja se seisoi aivan vinossa kulmassa) .

Tässä vielä mekko käytössä. Noin tyttömäisen asun kanssa voikin rauhassa leikkiä jalkapallolla :-)
 
Mites ne sukat oikein siellä taas onkaan, ettei vain olisi lentämässä omille teilleen...

Tänään mummilapäivänä neiti teki jälleen kovin tuttavuutta kissojen kanssa. Viikko viikolta hän on kiinnostuneempi noista hännäkkäistä kavereista! Ja ainakin äidin mielestä tyttö ymmärtää jo hyvin kun sanotaan, että ollaan menossa katsomaan kissoja! Miauu :-)

4 kommenttia:

Purnauskis kirjoitti...

Voi että, miten suloinen! Ihanan värinen ja mallinen kerrassaan!

Anni kirjoitti...

Kiitos:) Lämmittää sekä äidin että tyttösen mieltä!

JaanaElina kirjoitti...

Hei

Kiva kun kävit osallistumassa arvontaan ja jäit lukijaksikin.

Minäkin kirjauduin kukijaksesi ja aionkin tästä lähteä tutustumaan blogiisi.

Oikein mukvaa viikonloppua.

Anni kirjoitti...

Kiitos! Tulin todella iloiseksi uudesta lukijasta:) Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!