sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Varaslähtöjä

Helmikuussa helistää, sanoo eräs tuttu mummu, ja kylmähän nyt onkin. Samalla kuitenkin pitkät varjot hangella iltapäivän tunteina, kirkkaan auringonvalon uudelleenpaljastama pöly olohuoneen nurkissa ja lisääntynyt sirkutus vaunulenkin varrella lupaavat jo kevättä.

Jonkin tovin jo olen miettinytkin neidin keväthaalaria, mikä meiltä vielä uupuu. Sellainen löytyikin täältä, suloistakin suloisempi! Nyt tuolta saa vielä tykkääjät alennustakin, niin pakkohan tuo ihanuus oli meillekin hankkia :-)
 
CupCaken keväthaalari 2011 PikkuStellasta

Muitakin varaslähtöjä ollaan otettu. Laskiaiseen lienee vielä noin kuukausi, mutta hernekeitto ja laskiaispullat korkattiin jo. Ensiksimainitusta nyt ei kovin kivoja kuvia saa, mutta nuo toiset herkut on aina yhtä suloisia niin lautasella kuin suussakin :-)


Jonkinlaisia kättentöitä siis nuokin. Langasta tai kankaasta valmistuneita kun ei nyt ole esitellä. Koko syy ei ole edes tuo pieni neitokainen, sillä oma käsikin kärsii jonkinsortin kulumasta, johon rannetuenkin sain. Ja on meillä nyt parin viikon ajan pieni koululainenkin kylässä. Hänen kanssaan meidän tyttökin pääsi eilen lauantaina ekaa kertaa pulkkailemaan, ja hauskaa oli pienellä:)

Aurinkoista helmikuun jatkoa juuri sinulle!

1 kommentti:

ANNI kirjoitti...

Niin ihana tuo Cupcake ja haalarina varmasti tosi kätevä vauvalla. Ilmat ovat tosiaan jo ihanan keväiset, mutta vielä niin kylmät... Tuollaisessa pussissa kun saisi itsekin matkustaa niin ei kylmyys haittaisi:)