lauantai 8. lokakuuta 2011

Palvelukseen halutaan


Aluksi hieman vaippulihöpinää.

Eli meillä tarvitaan kipeästi hyviä, pitäviä taskuvaippoja. Minä kun en ole saanut noita taskuja muutamia kertoja lukuunottamatta pitämään, aina falskaavat. Tuntuu tylsälle, kun varmistukseksi vedän aina villikset vielä taskujenkin päälle, kun olisi kiva pitää sukkahousujakin toisinaan. Niinpä otin tutun kaavan (SK 1/-08), muokkasin eli levensin ja pidensin haaraa, levensin kumpparikujia niin, että ovat kuin röyhelövaipassa ja pidensin siivekkeitä. Nyt ekan käytön jälkeen näyttäisi, että nämä istuvat ja pitävät, jei!:)


Kahdessa päällinen PUL:ia, yhdessä kirpparilta kotiutunutta ÄP:n huppupyyhettä (tästä tuli siis sisätäyttö). Kaikissa sisus coolmaxia.

Myös noita kosteudenpitäviä ruokalappuja tarvitaan meidän pienelle piimäparralle:)



Neulottu kaulurikin tulee suoraan puikoilta tarpeeseen, tuollainen kun neidiltä vielä puuttui. Ohjeena SK 11-12/2009 liite, malli Kauluskauluri, lankana Novitan Bambinoa. Voiko sitä olla yksinkertaisempaa mallia nitkuttaa nopiasti lämpönen kauluri:)


Kivoja yö-/oloasujakin on hyvä olla. Meillä ei noita kaksiosaisia vielä olekaan. Sellaisen ompelin tytölle SK 1/2008, koko 80 cm, ohjeella. Kankaaksi otin kaiken lopun pinkin bambuperhosneuloksen, mitä löytyi kaapista. Ihan se ei riittänyt, joten piti jatkaa ruskealla vastaavalla siilikuvioisella. Resorit, kuten kankaat, on Myllymuksuilta. Ekaa kertaa resoria noissa ompelin, jännitti ja hirvitti, mutta tuli kuin tulikin käyttöpöksyt. Liekö aloittelijan tuuria... 


Aivan ihanan pehmeä muuten tuo bambuneulos, en minä (pihinä) sitä taida vaippuleihin, ulkopinnaksi ainakaan, raaskia käyttää. Pitää muuten hehkuttaa myös tuota mallia, on nimittäin ihanan korkea ja juuri sopiva kestovaipoiille! Lähes kaikki meille kotiutuneet ostopöksyt on kovin matalia vyötäröltään ja aika nafteja malleja muutoinkin, ettei niitä voi kunnolla kestovaipan kanssa edes pitää.

Pöksyt lähempää.



Ja paituli kans:



Mummilassa viime viikolla intouduttiin leikkimään kissojen kanssa oikein kunnolla, vai intoutuivatko kissat meidän kanssa kisailuun, mene ja tiedä. Mutta kivaa oli!

Aurinkoista lokakuun viikonloppua!


Miauuuu, nyt minä vasta hiiren pyydystän!

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

WoW siilipusero ;o)
minulle tarttis olla hitusen laajempaa mallia.
Iloista iltaa!

tenttu kirjoitti...

Vau!

makee bloggi sulla!!

:)