torstai 14. kesäkuuta 2012

Tilkkuröllihuppari

Ihastuin kovin viime kesänä täällä näkemääni tilkkuhuppariin. Nyt kun tarvittiin omalle neidille sopivaa hupparia, päätin kokeilla tilkkutyön ompelua itsekin. Muutama iltahan tuossa meni, eikä ihan kaikki tilkut tulleet siltikään täsmälleen samankokoisiksi.... Ehkäpä olisi kannattanut valita vaikka nuken tilkkupeitto ekaksi tilkkutyöksi, mutta nytpä tuo on tehty!Kaavana on Röllihuppari Juju-kirjasta, koko 90 cm. Hihat vain tuli vähän turhan pitkiksi, ehkä niitä pitänee vielä lyhentää.

Laitettiin heti tänään päälle, kun haettiin synttärilahjaksi hankittu eka oma kolmipyörä!

Ja vielä takaa.

Kaikki tilkut joustofroteeta, paitsi huppuun piti leikella joukkoon Muru-neulosta, kun loppui sopivat joustofroteetilkut kesken.. Eli hyvin sai tilkkuja kyllä hyödynnettyä!

Hupparin vuoritin keltaisella ribbitrikoolla (Jätti-Rätti), paitsi hupun vuoritin Kestovaippakaupan ihanalla keltaisella apilatrikoolla. Resorit on vähän eriparia kaikki, hihansuissa ja etu- ja takahelmassa eriväriä, tarkoituksella leikittelin vielä niilläkin :-)

Tässä vielä ilman käyttäjäänsä, vaikka kuvasssa näkyykin paremmin nuo ompelukömmähdykset ja epätasaisuudet...:)


2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ihana huppari, niin kesäinen!

Selailin muutenkin blogiasi, kaikkea ihanaa olet tehnyt! Tosi kivoja ja kirkkaita värejä ja rohkeita yhdistelmiä.

Olit blogissani kommentoinut singoalla kuvaa. Vastasinkin sinulle kuvan alle eli jos kaipaat tuota kaavaa (sk 1/09) niin laittele minulle vaikka s-postia anne.siikaaho@saunalahti.fi :)

Anni kirjoitti...

Kiitos!:) Värit ne vain jotenkin piristävät, ja niin niitä tulee käytettyä mielellään usein, välillä runsaamminkin:)

Lähetinkin juuri s-postia sinulle!