maanantai 12. huhtikuuta 2010

Joko pian jo vihertää...

Sitä varmasti odottelen paitsi minä myös aika moni muukin jo täällä Pohjolassa, etenkin kaikki puutarhatonttujen ystävät!Toisaalta oli kyllä ihanaa, että saimme kerrankin kunnon talven paukkupakkasineen ja pitkään viipyneine hankineen. Vaikka kevät sitten hieman myöhästyykin, kuten minun bloggauksenikin näköjään...

Muutonjälkeinen arki on ollut touhukasta, ja vielä on monta monituista sisustushaavetta tekemättä, lukuisia pienempiä ja isompia suunnitelmia odottamassa oikeaa hetkeään. Puhtia ja voimia vielä riittää, toistaiseksi kun ollaan sentään yhtenä kappaleena. Vaikka alkaa tuo masu jo välillä olla tielläkin. Eipä ole olo kuin norjalla pavun varrella.......
Sisäistutuksia on viime viikoilla tullut laitettua, ja osa niistä lähtikin itämään mukavasti, osa taas vähemmän menestyksellä.Aiemmin aloittamani vauvan nuttukin sai loppusilauksensa ja kaverikseen kypärämyssyn. Pöksyt ovat vielä puikoilla.Vauvan myssy ja ainaoikein-neule, koko n. 60 cm.
Malli: Novitan, löytyi Wool-lankakerän vyötteestä
Lanka: vihreä Novitan Wool, ruskea Titan Woolin Kristal, yht. n. 150g
Puikot: 3,5 bambut, 3 virkkukoukku nutun reunoihin

Napeista pidän kovin. Ostin ne jo aikaa sitten, muistaakseni täältä, kun olivat niin suloiset. Nyt niille löytyi sopiva käyttökin.Aurinkoista alkanutta kevätviikkoa!

2 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Kaunis neule vauvalle. Ja mukavan muhkea masu varjokuvassa. :)

Marge kirjoitti...

Hei!

Kiitos sinulle kauniista sanoistasi blogissani ja lukijaksenil iittymisestä!:) Kiva löytää näin itsekin uusia, kauniita blogeja, kuten tämä sinun elämänmakuinen, kauniita käsitöitä täynnä oleva blogi!:)Hieno ja suloinen tuo varjokuva!!:)) Kaikkea hyvää sinulle tuohon ihanaan elämänvaiheeseen ja kaunista kevättä! "Nähdään"!;)