lauantai 8. maaliskuuta 2008

Kevät touhuten tulevi...


Toivottavasti kukaan ei luullut, että bloggailuni tyssäisi heti alkumetreillä;-) Eipäs täällä sentään vielä ole luovutettu:) Pari viimeistä viikkoa kuluivat kuitenkin niin tohinalla siskon ja hänen pojan-vesselinsä kyläillessä, ettei aikaa jäänyt paljoakaan käsitöille. Blogeja kuitenkin ehdin aina välillä kurkistella ja haistella uusia ideoita, joita on sitten rustailtu vihkoon mielin määrin.

No, onpa jotain uuttakin vähän saatettu alulle, ja jatkettu vanhaa (=syksyllä aloitettu neuletakin raakile). Ekassa kuvassa tuo sukka, vasta ihan alkutekijöissä... Niistä on tarkoitus tulla isona Kuurankosketus-sukat. Kuvaan tahtoivat myös tänään alesta kotiin kulkeutuneet Seiskaveikat, jotka viehättivät värillään. Ai niin, ehdin minä tässä välillä harjoitella myös sukan kärjestä tehtävää aloitusta. Kyllä siinä istunnossa meni tovi ja toinen, kun purin aloitussilmukoita kerta toisensa jälkeen. No, nyt se kai jotenkin sujuu, kun sitten joku päivä päätän kokeilla kokonaista sukkaa tuolla tyylillä.


Villatakkia aloitin tosiaan jo syksyllä ihanasta Red Heartin Carmen Colorista. Värit ovat aika syksyiset, mutta toivottavasti takki valmistuu silti nyt keväällä. Puikotkin on isot (8), ettei voi ainakaan niitä syyttä. Valmiina on silti vain takakappaleen lisäksi lähes yksi etukpl...


Siskon ja touhu-tenavavan karattua jälleen kaukomaille kotia aikaa on kulunut erään toisen, uuden harrastuksen parissa. Pakko tunnustaa, että Tilda-villityksen oireita alkaa näkyä tässäkin huushollissa... Ensin tein yhden nimikirjain-sydämen siskon pojan huoneen oveen, Sitten lisää sydämiä tyttömäisemmissä väreissä. Tänään piti koittaa tehdä myös vähän puutarhahenkistä tarvikelaukkua. Voisi mennä siskolle heidän uuden puutarhansa kunniaksi:)

Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava Naistenpäivä:)


Edit: Eihän tuosta Tilda-tyylisestä laukusta saanutkaan oikein kunnon kuvaa. Kirjoin siihen vihreällä sanat My Garden, mutta niitä nyt ei ainakaan näe kuvasta.. Koitan ottaa parempaa kuvaa, jospa vaikka huomenna saataisiin aurinkoa! Niin, ja jos sisko lukee tämän, ei tuo työ ainakaan ole yllätys;-)

Ei kommentteja: