maanantai 31. maaliskuuta 2008

Kiitos Siksakkia-blogiiin!

Voitin tämän kuun alussa Siksakkia-blogin arvonnassa ihanat retro-kaavat pienen tytön mekkoon. Posti lennätti kirjeen kotiin, ja nyt kerkesin kuvata söpöyden. Suuret kiitokset mitä suloisimmista kaavoista lähettäjälle!!:)
Kaavoista on tulossa mekko ystäväni tytölle, jahka löydämme kivan, kaikkia - ennen kaikkea pikkuneitiä ;-) - miellyttävän kankaan. Sitten kelpaakin mennä porukalla vaikkapa vappupikniklle!

Samaan postaukseen sopivat samanhenkiset kirppislöydöt. Niin siinä vain kävi tässä eräänä päivänä kävelyretkellä, että päätin suunnata samalla kirppikselle, mutta käyttää siellä vain euron tai pari. Aika pian löysinkin kaksi ihanaa Stickat -neulelehteä "på svenska". Toinen vuodelta 1954, toinen 1955, joten sivut henkivät kodikasta retro-henkeä joka aukeamalla. Molempien lehtien mallit ovat lapsille tai vauvoille. Toisen lehden takakannesta löytyy mainos Stickat-lehden naisten numerosta: upeaa olisi löytää tuokin lehti...
Tässä muutama tunnelmapala lehtien sivuilta:


Lehdet korissa tuo itselleni asetettu "saldoraja" olikin sopivasti täynnä, ja olisi ollut aika suunnata ovelle. Onneksi katsoin vielä yhden käytävän, sillä sieltä löytyivät nämä......


Olin aivan todella super-ihastuksissani näistä vanhoista Arabian lastenlautasista!! Kulumaa ja patinaahan niissä on (kuvassa vielä hintalapun jämääkin, kun innokas kuvaaja ei malttanut odottaa tiskausta...), mutta ovat ne koristeina vain niin ihanat! "huokaus":-)

Neulerintamalla: toinen Suloiset sukat -kirjan Golfsukista odottaa parinsa valmistumista. Samaan aikaan puikoille hyppäsivät pitkät sukat, ihan itselleni, samasta kirjasta..

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja: