maanantai 18. toukokuuta 2009

Ulkoilua

Kesäkausi on pitkän odotuksen päätteeksi aloitettu täälläkin. Sen kunniaksi kirjakauppareissulta pääsi kotiin kauniilla kuvillaan hurmannut kesäkirja. Tiskiharjan puolestaan maalasin kesäiseen asuunsa jo muutama vuosi sitten.Pari viimeistä viikonloppua on siis kulunut enimmäkseen ulkoilun merkeissä kaikenlaisen puuhastelun parissa. Valmiita neulomuksia ei ole tästä syystä vieläkään näyttää. Edellisessäkin postauksessa vilahtanut neuletakki oli kyllä edelliskerralla mukana ulkoilemassa, mutta sää alkoi näyttää tältä (kuvan tahrat ovat sadepisaroita)ja neulojan sormet kohmeistua ja hidastua vilpoisessa ilmassa. Nyt takki odottelee sisätiloissa saumojen sekä nappien ompelua ja kaulusta.

Viime viikonloppuna aurinko paistoi sitten senkin edestä, ja pääsin lataamaan tuleviin joululahjasukkiin kunnolla auringon lämpöä :-) Täällä ollaan minulle hyvin epätyypillisesti todella ajoissa joululahjojen kanssa!
Bongasin samalla reissulla toisenkin auringosta nauttijan. Seuraavaksi kun palailen, lupaan esitellä jotain valmista. Ja ei kun töihin:-)

2 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Tuo tiskiharja on niin ihana.Kauniisti olet sen maalannut.
Tahtoo myös tuollaisen.Mistä olet sen ostanut?Niin ja miten olet sen maalannut, että kestää noin hyvin käyttöä?
(En ole yhtään utelias, en!?!)

Villakissa kirjoitti...

Kiitos:-) Tuollaisia harjoja oli kerran ainakin Lidlissä (niitä vaihtuvia kampanja-juttuja). Värit hankin Claes Ohlssonilta.