maanantai 29. kesäkuuta 2009

Keskikesän sadetaikoja ja helteisiä ostoksia

Ajattelin, että seuraavaksi päivitän vasta kun seuraava työn on valmiina pois puikoilta, mutta mutta.. Joskus kivakin työ ottaa aikansa valmistua. Pieni vilautus siitä kuitenkin sallittaneen:-)

Juhannus meni tosiaan vielä vilpoisissa ja sateisissa keleissä. Hyvä puoli siinä oli se, että tämä tuli mahdolliseksi:Enpä muista, koska viimeksi olisin ollut kokon äärellä...

Tämä työ minulla oli tosiaan keskikesän juhlalomalla mukana. Työ eteni tuolloin vaiheeseen, josta en osannut ilman netin neuvoja edetä. Piti keksiä muita, (vihreitä) käsitöitä.Jospa joku niistä säilyisi vielä talvenkin varalle.Viime viikolla keskiaika valtasi jälleen Turun. Markkinahumussa äänet, maut ja tuoksut kutsuivat kävijää suunnalta jos toiselta. Jotain pientä kivaa tuli kotiinkin. Napeille on jo tehtävä varattuna, rannekoru on ollut jo käytössä, mutta huovutus olisi aivan uusi kokeilu, sitten kun innostun.

Aurinkoista kesän jatkoa!

2 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Minun mieheni käväisi Turussa tyttären luona ja he kävivät noilla markkinoilla.Sain sieltä tuliaiseksi huovutetun hiiren:)
Harmikseni en itse päässyt käymään siellä päin kun on tuo koulu haittona matkustelulle:(

Villakissa kirjoitti...

Ensi kesänä sitten tulet sinäkin Turun keskiajan markkinoille:) Tosin joulun aikaan Suurtorin Vanhan ajan Joulumarkkinoilla on vähän samaa tunnelmaa.

Minäkin näin niitä huovutettuja hiiriä ja muita eläimiä: ne oli todella suloisia! Osaisipa itsekin...