perjantai 4. syyskuuta 2009

Kalamiehen kaverit, ja muuta syyshöpinää

Kyllä tämä blogi vielä pystyssä on ja täällä on puikotkin olleet käytössä, vaikka yli kuukausi sitten viimeksi nähtiinkin. Marjastus- ja muut ihanat puuhat veivät aikaa, ja lopulta kun oli tarkoitus blogata, kamera meni lakkoon. Ehdin olla jo hetken aika harmissani, kunnes kameratohtorilla selvisi, että vika - luultavasti ja toivottavasti - olikin vain muistikortissa. Minä kun olen vähän pihi luonne, ja kun kerran satsaan johonkin härveliin, toivon sen kestävän enemmän kuin vuoden, pari. Tosin nykyaikana tuo ei aina hyvälläkään tahdolla onnistu...


Tämä kalamiehen-setti valmistui elokuussa. Pipo on Jacques Coustea -pipo, kämmekkäät ihan peruslapasesta muokattu. Pipon kavennusten kanssa vähän sähläsin, ei tullut ihan symmetrinen.. Vika neulojassa, ei ohjeessa.
Kalamiehen setti
Pipon malli: Jacques Cousteau -pipo
Käsillätekemisen terapiaa -blogista, koko miehen
Lanka: King Cole Merino Blend 4ply kaksinkertaisena
Puikot: 3 1/2 pyöröt ja sukkikset
Langankulutus: muutamia metrejä vaille 100g

Kämmekkäät
Malli: peruslapanen 52 s, koko miehen, loppuun 2o, 2n -resori
Lanka: Novita Wool, tummanpun.
Puikot: 3 bambut
Kulutus: noin 50g.


Pyry-kissakin tahtoi kuvaan, oli vain kerrankin turhan vilkasliikkeinen:)
Sukkasatoonkin ilmoittauduin mukaan, elämäni ekaa kertaa mukana jossain neuletempauksessa! Eka parikin on puikoilla, jospa valmistuisi tänä vkl ja pääsisi Perunalaariin.

Vähän tuli ostoksiakin tehtyä (eikä noista pehmoisista jutuista ole edes kaikki kuvassa mukana..), mutta sallittakoon tuo merkkipäivänä. Lisäksi olin niin iloinen tuosta kamera-jutusta, ja sain vielä samana päivänä kunnon uskollisen menopelini, Nopsan takaisin huollosta. Mikäpä sen parempi tapa viettää vanhenemisen merkkipäivää kuin vanhojen, uskollisten tuttujen parissa:)


Aurinkoista syysviikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Hei vaan, täällä olisi toinen perunalaarilainen. :)

Kauniin setin olet tehnyt. Tuo pipo näyttää mielenkiintoiselta. Pitäisköhän kokeilla josko kelpaisi omalle miehelle, tosin hän on aika ranttu neuleiden suhteen, mutta katsotaan.

Marika kirjoitti...

Ihania pipoja vaikka kuin monta! Nyt malttaa sitten tehdä niitä sukkia =)

Villakissa kirjoitti...

Kiitos ilahduttaneista sanoistanne Villikissa ja marika!:) Suosittelen tuota pipomallia, on kiva ja siitä näkyy olevan monenväristäkin versiota, varmasti myös Villikissan miehen makuun:) Tosiaan, nyt pitäisi läheisten päät olla lämpimänä, eli sitten vain sukkien pariin!