maanantai 5. lokakuuta 2009

Ruskasukat lehtipedillä

Sukkalinjalla jatketaan edelleen ja täydennetään Perunalaaria. Sukankudinta on helppo kuljettaa mukana, ja puikkoja voi heilutella vaikka bussissa tai autossa, kunhan ei itse ole kuskina. Tämä työ oli mukana viikonloppureissulla, jolloin oli aikaa, ja vielä hetki lämpöäkin, rentoutua ulkona. Mutta enpä hoksannut ottaa reissuun mukaan toista kerää... Joten ekan sukan valmistuttua jatkoin toista samalta kerältä, kun en neulomattakaan raaskinut hyvää automatkaa jättää. Raidat eivät siis ole aivan samanpariset, mutta yhtä lämpimät nuo ovat silti:-)Ruskasukat
Malli: perussukka 2o, 2 n -joustimella, tiimalasikantapäällä ja nauhakavennuksella, koko naisen (60 s)
Lanka: Lidlin sesonkisukkalanka "Sirmione", 75% villaa, 25% polyamidia, kulutus noin 55 g.
Puikot: 2,5 bambut


"Kyllä tämä kuvausassarin homma on jännää. Seuraavaksi minä pudotan nuo isot, jännäntuoksuiset lehdet pöydältä yksi kerrallaan, kun ne kahisee niin kivasti!"

Kyllä täällä muutakin on puikoilla kuin sukkia. Jo ennen kanttarelleja aloitin jotain keltaista, joka odottaa yhä niitä viimeisiä silmukoita valmistuviksi... Laiskana neulon suoraan kartiolta, ja pitkillä puikoilla, joten työ ei pääse toista huonetta kauemmaksi reissuun. Ehkä tuo vielä ennen talvea valmistuu, sitä ennen välipalana pienet sukat:)

2 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Minä olen tehnyt myös tuosta Lidlin langasta sukkia. Tykkään kovasti tuosta langan materiaalista, niin ihanan pehmoista.
Ei aina tarvitse raitojen olla niin kohdallaan, onpahan mielenkiintoisemmat sukat. ;)

Mitä tuosta keltaisesta pitsineuleesta tulee?

Villakissa kirjoitti...

Totta, ei niiden raitojen niin symmetrisiä aina tarvitsekaan olla:) Ostin myös Lidlin kesäsukkalankaa kesällä, sekin tuntui kivalle langalle!

Tuosta keltsusta tuli huivi, joka on itse asiassa pingottumassa juuri nyt. Jospa jo huomenissa pääsisi bloggaamaan...