perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kesän ensimmäinen

Tämän kesän ensimmäiset ropsut on ropsuteltu tuoreella vihdalla, talviturkki kastettu mökillä saunassa (uimaan en uskaltautunut vielä...) ja kesätunnelmaan päästy:)

Kesäisiä syntymäpäiviäkin vietettiin siskolassa, jonka tyttöä lahjoin jo tutuilla hernepusseilla, tällä kertaa vain tyttömäisissä väreissä. Muutenkin näitä oli kiva tehdä, kun nimi oli sopivan mittainen:) Hernepussit sujautin kernistä ommeltuun pussukkaan, jota voi käyttää vaikka uimareissuilla märän uimapuvun kuljettamiseen.
Kesätytölle pakettiin laitettiin myös mansikkamekko. Kankaana vaaleanpunaista velouria, applikointi trikoota ja lehdet velouria. Olalla mansikkanepit. Malli sama kuin edellisen postauksen mekossa.


Mietin kovin noita lasten, tai omienkin, kuvien julkaisua täällä virtuaalimaassa ja päädyin kuitenkin näihin päättömiin kuviin. Ovat hieman tylsempiä kuin naamakuvat, mutta jotenkin tuntuu nyt näin paremmalle. 


Lämpöisiä kesäpäiviä!


3 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Mea sai verrattomat lahjat!
Kaunista kesäpäivää!

Villakissa kirjoitti...

Kiitos! Samoin, kaunista kesäpäivää myös sinulle:)

Anonyymi kirjoitti...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
Cheap Flights to Mauritius
Flights to Mauritius
Mauritius Flights