keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Pieni punahilkka ja karhu

Tilasin minäkin, ensimmäistä kertaa, Tikbumsan blogissa olleen tarjouksen houkuttelemana noita ihania Muru-kankaita palaset. Ja voih..olen kyllä täysin myyty!

Etenkin tämä Otso-neulos, iki-ihana karhukuosi, juuri tässä värissä, siinä on jotain niin ihanaa. Kankaat olivat ilokseni myös mukavanlaatuisia, paksuhkoa, lämpöistä ja pehmoista! Ja mieltä lämmittää, että ovat luomua.

Karhukankaasta tuli nalleista pitävälle tytölle oma Karhu-mekko:) Kaavana Ottobren 6/07 Tilda-tunika, koko 92 cm hieman pienennettynä. Minä vain onnistuin taasen hieman möhlimään kaula-aukossa ja sain siitä jälleen vähän turhan ison..

Mutta käyttöön mekko pääsi, ja kerran tyttö jopa itse valitsi muiden mekkojen joukosta juuri tämän Karhun:)

Jokunen viikko sitten ompelin pieneksi käyneen kypärämyssyn tilalle uuden. En ole noita ennen ommellut, enkä edes kaavaa löytänyt. Ompelukurssin opettajan kanssa etsimme, mutta ei löytynyt kuin tavallisen myssyn kaava, josta opettaja piirsi kypärämyssyn kaavan. Hieman iso tuosta ehkä tuli, saumanvaroissa olisi vieläkin varaa ottaa pois. Kangas on vuosi sitten Sampsukasta tilattu merinovillapalanen, ihanan pehmeä, ja ihana väri..Tulee ihan Punahilkka mieleen, ehkäpä juuri tuon väljyyden ansioista..
Lähipiirin pienille pojille huristaa omat automyssyt joulupukin konttiin. Kaavana jälleen Kukikkaat kuosit -blogista kiva ohje. Kangas oranssia sydänautovelouria KVI:n kirpparilta, vuori bambu-villaa Hanhelilta, korvilla tuulensuojat ja yläreunoissa palaat heijastinnauhaa.
Aika hyvin taitavatkin heijastaa, kun salamalla koitin kuvata!

Miehelle sain lopultakin syntymäpäiväsukat valmiiksi. Lankana Novitan 7-veljestä musta ja vihreä, malli Kohoneulesukat Novitan uudesta Sukkalehdestä. Kiva malli, helposti sai tuollaisen nätin pintakuvion.Kissaneiti lekotteli Mummilassa niin ruhtinaallisesti sohvalla, ja mukavahan tuolla oli, siinä on mistä ottaa mallia näin joulutohinassa...

  Rauhallista joulua myös Sinulle, joka täällä piipahdat!:)

2 kommenttia:

Breezie kirjoitti...

Ihanan mekon olet tehnyt! Automyssyt ovat myös herttaisia =)

Rauhallista Joulua! =)

Villakissa kirjoitti...

Kiitos, sitä samaa sinne teille koko perheelle!:)