torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesäasuja kesäkuultaKesä on jo niin pitkällä, että isosiskon synttärit on jo juhlittu, juhannus on takana ja heinäkuukin jo hyvässä alussa. Synttäreitä juhlistimme tänä vuonna näinkin hyvässä seurassa :-)

Juhla-asuna toimi jo viime kesänä ommeltu kietaisumekko kierrätyspuuvillasta. Kaava Gyntherin kirjasta, koko noin 98 cm. Legginsit tein tänä kesänä Jätti-Rätin sydäntrikoosta Lily-legginsien kaavalla (Ottobre 6/07), koko 98 cm.


Tätä seuraava kesämekkoa suunnittelin jo viime kesänä. Ruohonvihreä joustis on Hannan-kankaasta jo 1 1/2-vuotta sitten ostettu ja huolella vaalittu. Kaavana alunperin 1/09 SK-lehdestä muokattu singoalla, koko noin 98/104 cm.

(Enhän suinkaan sortunut lahjomaan toista lakulla kuvauksiin...)

Leggarit samalla kaavalla kuin edellisen kuvan leggarit, apilatrikoo KVK:sta.Tästä Ystävykset-trikoosta pidän todella paljon, siinä on mielestäni jotain niin suloista olematta silti ylisöpöä. Sampsukalta ostettu palanen muuttui kesäpaidaksi Hoops-kaavalla (Ottobre 3/2012), koko 98 cm. Kaavakin on todella kiva tuttavuus, jää ehdottomasti käyttöön!


"Äiti, minä poimin sinulle kakkaroita!"


Meillä ei ollut myöskään yhtään shortseja, joten puutetta paikkaamaan tein pätkäistyt housut Saimin kaavalla. Metsänvihreä joustis taisi olla Myllymuksuilta, ja takana olevat applikaatiot on leikattu sienijoustiksesta (kangashamstereista).
Hoopsin kaavalla tein vielä toisenkin t-paidan Jätti-Rätin sydäntrikoosta. Tätä piristin kahdella applikaatiolla, jotka leikkasin Sampsukan poni-trikoosta.

(3-vuotiaan kiukkuakin pääsi kuvaan...).

2 kommenttia:

kio kirjoitti...

onnea perheenlisäyksestä!
kivoja ompeluksia olet saanut aikaiseksi

Villakissa kirjoitti...

Kiitos Kio!
Tuo ompelu vain pääsee toisinaan koukuttamaan eikä malta lopettaa..
Mukavaa kesän jatkoa!