sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Tilkkutakki ja muita kertyneitä

Kun aloitin blogin pitämisen kuusi vuotta sitten, tein lähinnä neuletöitä. Silloin tuntui, että blogattavaa on kovin harvoin, sillä olen aina ollut kovin hidas kutomaan... Tätä nykyä kutomiset ovat täysin minimissä, mutta bloggaustahti ei siltikään ole huimaava. Blogattavaa olisi kuitenkin; enpä olisi uskonut joskus olevan näinkin päin. Tässä jotain syksyn/talven aikana valmistuneista.

Isosiskolle pusakka Murun-tilkuista, hihat Hilcon velouria, vuori vaaleanpunaista trikoota Jätti-Rätistä, resorit Hilcon raitaribbi-resoria. Kaavana Ottobren (4/13) Cloudy Day kokoa 110, helmaa pidennetty


Tilkut samoja mitä käytin mm. tähän, vieläkin on tilkkuja hieman jäljellä..:)Aika paksu tästä tuli, pakkasilla hyvä, tai keväällä takkina.


"Hymyile, niin äiti ottaa kuvan!" ;-D


Isosisko sai myös legginsit SK 1/09 kaavalla. Trikoo on todella hyväntuntuista, Käpyseltä joskus tilattua.Piristykseksi lahkeeseen tammenterhoista haaveileva siili...Samaiselle tyttöselle tarvittiin myös uutta talvipipoa. Tein jälleen tuollaisen korvat peittävän mallin, ja meinasikin tulla ensin liian iso, hiukan piti kaventaa. Lisäsin lopulta pätkän kuminauhaa niskaan.
Pipon päällikangas on Hilcon vadelmanpunaista velouria Fabriinalta, vuorina niin suloisen pehmeää babyfleeceä (joskus jostain ostettu). Heijastinnauhaa pätkät tarvitaan myös, ja somisteena bambi-applikaatio Mekkotehdas-kirjasta, KVK: pilkullisesta velourista.

Pipolle tein kaveriksi tuollaisen "isompien tyttöjen" kaulanlämmittimen, ihan oikean kaulahuivin. Siinä samaa velouria kuin pipossa, applikaatiot myös samat.Kaulahuivi on käytettävissä molemmin päin :)Tällä kertaa tälläistä hempeää!

Ei kommentteja: