keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Vaaleanpunaisia lahjuksia ja lavastettuja kahvihetkiä

Siskon synttärit lähestyy, täyteen tulee vieläpä pyöreitä vuosia. Kovin isoja kekkereitä ei kuulemma ole kuitenkaan tiedossa, mutta sen näkee sitten kun päivä koittaa:)

En lähtenytkään tekemään palmikkolapasia, vaikka niistä kovin ensimmäisten jälkeen innostuinkin. Sisko liikkuu enimmäkseen autolla, eivätkä lapaset sovellu turvallisesti auton rattiin. Kämmekkäät kädessä ajon sen sijaan pitäisi sujua. Toivottavasti myös värit passaavaat. Kämmekkäät ovat vielä hieman kurttuisen näköiset, sillä sain juuri langat pääteltyä, mutta höyrytys on vielä edessä. Kiirus päästä bloggaamaan ajoi taas kauneuden edelle...;-) Sentään koitin vähän lavastaa, pienen vaaleanpunaisen kahvihetken tällä kertaa. Jos vaikka kahvittelija onkin unohtanut kiireessä hansikkaansa pöydälle...
Pallokämmekkäät
Ohje: Iinun blogista
Lanka: valk. Novitan Florica, vaal.punainen Titan Woolin Rubino (80% wo, 20% dralon, 50g = n. 200m)
Puikot: 2,5 bambut


Ohje on Iinun blogista bongattu - kiitos kivasta ohjeesta! - ja mukava tehdä. Kovin montaa kirjoneuletta en olekaan tehnyt, ja toisen kämmekkään kanssa meinasi käsiala hieman löystyä, eli tarkkana vielä pitää olla. Ihan uutta oli peukalon teko ilman peukalokiilaa. Aluksi tuntuikin hassulle sovittaa kämmekästä ennen peukun tekoa, kun se ei leventynyt lainkaan peukalon kohdalta. Mutta tilanne muuttui heti neulottuani nuo peukalot paikalleen.
Kuvissa rekviisittana tänään tekemäni kirppislöytö, Arabian kukallinen, vanha ja kauniisti kulunut kahvikuppipari.

Pikkis-kissa tietenkin tuli heti ihmettelemään paitsi kuvaushääräilyjä myös tulppaanien tuoksua. Pitänee varoa, ettei kissa pääse tekemään liian läheistä tuttavuutta kukkien kanssa.


Kämmekkäiden kaveriksi ajattelin vielä pitsihuivia, kun tuli hamstrattua hieman Rose Mohair -lankaa sopivassa sävyssä.

3 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Voi kun onkin nätit vaaleanpuna/ valkoisina. Ja kauniit kuvat!

Kiva, kun ohjeesta oli iloa:o)

Villakissa kirjoitti...

Kiitos:) Kuvia säädettiinkin kissan kanssa kunnon tovi, ennen kuin tuli valmista;-)

Kämmekkäät oli tosiaan sen verran kivat tehdä, että mietin josko kevääksi itsellenikin sellaiset. Kunhan saan ensin siskon huivin valmiiksi, ja blogattua.

Omppumato kirjoitti...

Ihanat kämmekkäät! Värikin on oikein kaunis :).