tiistai 10. helmikuuta 2009

Valkeaa mohairia

Kerrankin olin jonkin suhteen ajoissa, ja ehdin saada huivin valmiiksi juuri ennen siskon Päivää. Jotain uutta oli tälläkin kertaa mukana, ja nyt se tarkoitti mohair-langalla neulomista. Ainakin tuo Rose Mohair tuntui todella mukavalle käsissä ja kerätkin kuluivat 5 1/2 -puikoilla nopsaan. Tein huivista ohjeen mukaista Pashmina-mallia lyhyemmän. Kivasti tämäkin silti lämmittää, ja ylettyy varsinkin nyt pingotuksen jälkeen leveytensä ansiosta tarvittaessa olkapäiden ja päänkin ylitse.
Pitsihuivi
Ohje: Novitan Pashminahuivi
Lanka: Novitan Rose Mohair
Kulutus: Edit: se olikin vain 2 kerää eli 100 g.
Puikot: 5 1/2 bambut


Mallikerta oli melko helppo, mutta ulkoa en sitä sentään ehtinyt oppia. Ohjetta vilkaisemalla mentiin ja jotenkuten sujui televisionkin seuraaminen samalla, ainakin kun tuli kotimaista:) Kuviosta ei ehkä kovin selkeää kuvaa saa noin kun huivi on taiteltuna, ehkä alemmasta kuvasta sentään hieman paremmin. Yksin kuvatessa pitää toisinaan tyytyä yksinkertaisempiin kuviin, kun hovikuvaajakin on kadoksissa.

2 kommenttia:

Kangasrousku kirjoitti...

Onpa kaunis huivi! Ja niin kevyen näköinen..

Villakissa kirjoitti...

Kiitos:)! Sisko piti myös onneksi huivista, aikoo pitää sitä leveänä lämmittämässä myös olkapäitä ja yläselkää. Ilahdutti kovin neulojan mieltä siskon ilahtunut ilme!