keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Pöksyt Nalle-langasta ja lahjakeriä

Eilen illalla ompelin siskonpojan villaisten housujen saumat kiinni, ja tänään pääsin kuvaamaan ne. Aurinkoa ei näy, mutta päivänvaloa riittää sentään jo tarpeeksi ja pitkään sisäkuviinkin. Housuja oli ihan mukava tehdä vaihteluksi lapasten ja sukkien lomaan. Huomasin tosin, etten ole aikoihin neulonut pitkää ja tasaista sileää neuletta, ja käsialan pitäminen tasaisena tuotti alussa välillä ongelmia. Mutta mitä enemmän neuloo, sitä enemmän oppii, eikös se niin mene ja päde vähän muuhunkin puuhaan:)
Pienen pojan housut
Ohje: Moda 1/2009
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 1/2 bambupuikot


Siskojenkin kanssa kannattaa olla hyvissä väleissä ja autellakin välilla, jos pyydetään. Ulkomaansiskoni ilahtui pienestä palveluksestani, ja niinpä posti toi luukusta tälläiset ihanuudet. Ovat kokonaan suloisen pehmeää merinovillaa, ja väritkin ovat juuri makuuni! Tuo etummainenhan on aivan kuin uudesta lumesta pyöritetty lumipallo:-)

Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Ihanat pöksyt ja varmasti lämpimät.
Olen samaa mieltä, että kannattaa olla siskon kanssa kaveria.Minä sain omalta siskolta ihanan takin=D

Villakissa kirjoitti...

Hih, tosiaan olemme hyviä todisteita siitä, että välit kannattaa pitää siskoihin kunnossa:-)

Toinen sisko oli juuri kylässä pojan kanssa, ja päästiin sovittamaan pöksyjä. Sopivat ovat ja vähän kasvunvaraakin löytyy. Meinasi vain mennä heti lahje suuhun, siihen varpaiden seuraksi:)