perjantai 10. heinäkuuta 2009

Nonparellisukat

Langasta (=Lidlin pätkävärjätty kesäsukkalanka, 48% puuvillaa, 39% villaa ja 13% polyamidia) tuli työn edetessä mieleen ne sellaiset jätskin päälle ripoteltavat namit, nonparellit tai strösselit tai mitä ne nyt sitten ovatkaan. Lanka tuntuu kivalle - maistamaan en sentään ruvennut;-) - ja oli edullista, eli olin tyytyväinen. Väri lähinnä oikeaa ehkä tuossa keskimmäisessä kuvassa.
Nonparellisukat
Malli: perus (60 s ) 2o, 2n -joustimella ja tiimalasikantapäällä
Lanka: Lidlin kesäsukkalanka (puuvilla-villa-polyamidi)
Puikot: 2,25 Aeron metallisukkikset
Koko: 39
Kulutus: hiukan toista kerää


Sukat valmistuivat eilen ja pääsevät tänään käyttöön. Sitten tiedän enemmän tuosta käytännön puolesta. Kantapäistä tein tiimalasimalliset luettuani Mennahuun mietteitä samasta langasta ja kantapäistä. Pidän kyllä tuosta kantapäämallista kovin: se näyttää kivalle, ja on minusta vähemmän työläs tehdä kuin tavallinen kantapää.

Pikkiksen sain mukaan sukkakuvaan, eipä tuota paljoa tarvinnut houkutellakaan. Tosin sama puuha, emännän varpaiden metsästys, kiehtoo neitiä nykyään aina aamuisinkin. Mutta kun emännällä olisi vielä lomaa, ja uni maistuisi... Taitaa kissa-neiti olla kärsimätön odottelemaan leikkikaverin heräämistä.Laitetaan nyt vielä yksi sukkakuva, ilman kissaa tällä kertaa. Pikkis osaa muuten - onneksi - ottaa välillä ihan rennostikin. Kuva on toukokuulta, mutta yhä se tykkää loikata niin korkealle kuin vain kotona pääsee, ja ottaa siellä kauneusunet.Mukavaa viikonloppua!


5 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihan kuin kesäinen kukkakimppu nuo sukat. Kauniit!

Villakissa kirjoitti...

Kiitos!:) Värit oli kyllä just passelit kesäsukkiin!

Villikissa kirjoitti...

Kauniit sukat. Minulla on tuota samaista lankaa sinisävyisenä ja olen siitä tehnyt yhdet sukat tyttärelleni. On kuulemma kivat jalassa. Vielä olisi jäljellä muutama kerä kyseistä lankaa. On muuten yllättävän hyvä lanka kun ajattelee mistä se on ostettu, positiivinen poikkeus!

Villasukka kirjoitti...

Lollipop-sukat! Virkkaaminen on helppoa, kannatta kokeilla!

Villakissa kirjoitti...

Kiitos myös Villikissa ja Villasukka kommenteista:) Sukat on nyt koeajettu vkl, ja kivat on jalassa, jopa kumppareissa!

Virkkuuta täytyy kyllä piakkoin kokeilla, kaikkea kivaa kun voisi tehdä. Mutta jos siihen jääkin yhtä pahasti koukkuun kuin neulomiseen; miten sitten aika riittää..:-0