sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Mitä silmät tykkää katsella (ja suu maistella)

Vappujuhlat on vietetty ja suut olleet simalla ja sokerilla :) Samalla tuli korkattua kesän grillikausikin ystävien luona. Kevään ensihepeneitä ei vielä uskaltanut kaivaa esiin, sen verran tuuli taivuttaa oksia ja kolisuttaa ikkunoita täälläpäin Suomea!Tällainen ihanuus odottelee siis vielä kaapissa, viimeviikkoinen löytö paikalliselta kirppikseltä, Jackpotin hempeän vaalea pellavamekko.

Jo opiskeluvuosien alussa ihastuin suunnattomasti Jackpotin vaatteisiin. Hintataso vain oli opiskelijalle turhan korkea. Onneksi sitä tuli tehtyä löytöjä myös tuolloin, ja mieluiten niitä ostan vaikka edellisten kausien mallistoa vielä nytkin. Tämä kolttu tosin saa odotella kesää joka tapauksessa, sen verran tuo masu estää sen pukemisen vielä tällä hetkellä.

Mutta kuka sanoikaan, etteikö äitiysmuotikin voisi olla silmiä miellyttävää:
Tämä ihana Mama-malliston tunika löytyi H&M:lta jo joulun alennuksista, ja luulenpa, että pääsee käyttöön vielä masun jälkeisenäkin aikana.

Jottei meinisi aivan vaatehöpinöiksi, niin palataan asiaan. Eli jotain täällä on tullut väkerrettyäkin. Mainitsin taannoin silloisesta työpaikasta saamani vanhat Martta Wendelin -kalenterit. Nämä ihanat aarteet odottivat sopivaa tuunausintoa. Nyt osa kuvista pääsi koristamaan käytävän seinää.Samaisen työpaikan porukoiden kanssa jaoimme mielipiteemme monesta asiasta, näin myös makuasioista. Mikä jonkun silmään näyttäytyy kauniina ja herättää miellyttäviä tunteita, nostaa taas toisen mielessä pikemminkin vastareaktiota. Wendelinin kuvista olen pitänyt niin kauan kuin muistan, toisten makuun ne ovat turhankin suloisia, sokerisia. Onneksi taiteilijoita ja katseltavaa riittää yllinkyllin, jokaiseen makuun!

Toisenlaisia kuvia odottelemaan väkersin tämän taulun. Pikkuisen maailmaantuloa odotellessa katsellaan vielä tovi hänen masukuvaansa. Ja josko vielä vanhemmistakin löytyisi naamat ripustettavaksi, sellaiset jotka ilkeää laittaa esille...;-)

Vanha Elna-ompelukoneeni jaksaa vielä surista, vaikka välillä präkääkin ja pätkii... Kunpa ei nyt vallan hajoaisi, käyttöä sille olisi vielä jatkossakin,etenkin jos suunnitelemani kestovaippailu toteutuu.

Mukavaa alkavaa viikkoa juuri Sinulle!

Ei kommentteja: