keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Paluu villan ja kissojen pariin

Tämän pienen blogin perustin aikoinaan etupäässä käsityö- ja neuleaiheiseksi kissajutuilla höystettynä, joten palataanpa jälleen asiaan. Aiemmin neulomani Pikkuisen nuttu ja myssy saivat vihdoin kaverikseen pöksyt. Ohjeesta poikeiten en ommellut housuihin ainakaan vielä vyötärön kuminauhaa, kun tuo resori tuntuu näinkin riittävälle, ainakin kestovaippojen yli vedettynä uskoisin. No, käytäntö sitten näyttää, lisätäänkö tuota kuminauhaa vai pärjätäänkö ilman.

Pöksyjen lisäksi päätin kokeilla settiin vielä suloista Junasukkien ohjetta. Nalle on ihan vain ostosellainen, joka pääsi kuvaan sopivansävyisen turkkinsa ansioista:)Pöksyt
Malli: Moda 1/09, malli 47
Lanka: Vihreä Novitan Wool, ruskea Titan Woolin Kristal
Puikot: 3 ja 3,5 bambut


Sukat
Malli: Junasukat
Lanka: tummempi ruskea Baby Guia -vauvalankaa (100% wo), vaaleampi vissiin Dalegarnin Falk...
Puikot: 2,5 bambusukkikset


Siskon tytölle pyydettiin uutta kesämyssyä viimevuotisen, nyt jo pieneksi käyneen tilalle. Kaivoin mallin ja ylös merkitsemäni ohjeet - viimeksi oli pieniä alkuvaikeuksia ennen kuin selätin kaaviot - ja aloin neuloa. Iloisena neuloin lähes loppuun (ja kaikki näytti normaalille), kunnes huomasin, että hieman lähti kavennukset kiertämään... Jotain oli päässyt vuodessa unohtumaan, olisko ollut ainakin silmukkamerkki!Kesämyssy
Malli: Ullan Bluebell-pipo
Lanka: v-punainen Novitan Bambu, vihreä Novitan Cotton Luxus
Puikot: 3,5 bambusukkikset
Koko: isompi 96 s.


Viimeksi oli kuvaa reissukissasta, nyt ihan omista, suloisista ja kotoisista tassuttelijoista. Meidän Pikkis-neiti ottaa välillä vahtikissan roolin - enemmän vähemmän vakavasti - ja menee köllimään eteisen oven eteen. Vai onkohan syynä sittenkin kissamainen kynnysmatto:)

Pyry-poika puolestaan valikoi ne hempeimmät unialustat;-) No, taitaa tuo poika valikoida ne kuitenkin pehmeyden eikä pastellikukkien perusteella.. Rapsutukset ainakin maistuvat, ja joskus niitä oikein vaaditaankin, jottei ohi kävellä turhaan ilman pientä silittelyä!

Ei kommentteja: