maanantai 31. tammikuuta 2011

Karkkiraitoja, pilkkukuumetta ja ekoja juttuja

Ei, täällä ei sentään olla sairastuvalla - onneksi - ja lohduttauduta karkeilla (niitä kuluu muutenkin, hih). Allekirjoittanut sai vihdoin viimein sen ensimmäisen vaippulin ommeltua!

Ekaan sisätäyttövaippaan valitsin edullisen kierrätyskankaan päällikankaaksi, kun kirpuilta löytyi  lasten iloisen värinen 104 cm kylpytakki. Kangastakin jäi vielä runsaasti yli muihin pirteisiin ompeluksiin ja askarteluihin. Sisäkangas on pumpulisen pehmeää (baby?)fleeceä. Malli on SK 1/08 mukaan.

Jännä ilmiö tuo kevätkauden vaihtumiseen liittyvä uusi ihastus kaikkea hempeää ja pastellista kohtaan... Syksyisin pidän lähes poikkeuksetta vihreästä, keltaisesta ja oranssista, mutta annas olla kun alkaa tammikuu ja aurinko kimaltaa hangilla tai paistaa muuten vain, halajaa mielikin ympärilleen kaikkea vaaleaa. No, onneksi sitä saa melko kivasti, kuten tämän kauan kaipaamani keksipurkin. Vanha, väärän värinen mutta oikean kokoinen purnukka sai Claes Ohlssonilta ostetuista hyllypapereista uudet vaattet, ja pääsi heti paraatipaikalle keittiöön. (Vaaleanpunaista) vispipuuroakin tuli jälleen tehtyä, kun noita punaisia viinimarjoja tuli niin paljon. Niistä tulee yhtä hyvää puuroa kuin puolukoistakin!

Neiti ei sentään vielä pääse, eikä onneksi halajakaan, keksipurkille, vaikka ensimmäiset alahampaat ovatkin jo ilmestyneet juuri ja juuri näkyviin! Piltti maistuu pienelle piltille vielä toistaiseksi oikein mainioisti:)


Iloista, aurinkoista alkavaa helmikuuta teille!

1 kommentti:

DL3 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.