sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Valmiit villikset ja vähän väri-iloa

Nämä tyttösen villavaippahousut aloitin jo joulun alla, mutta sitten piti puikot laittaa hetkeksi hyllylle odottamaan. Nyt ehdin neuloa pöksyt valmiiksi, ja pitihän ne kuvata jo ennen vyötärönauhaakin.

Malli: Tiuhtis-housut Kvi:n sivulta
Lanka: vyötärö, lahkeet ja vyötärönauha Opera filanda (100% merino, 50 g-n. 120 m.), housuosa Novitan Puro Kaarna-sävy
Puikot: 4 pyöröt ja 4,5 bambusukkikset


Tässä vyötärönaru on jo pujotettu, ja pöksyjä mallataan tyttöselle kesken leikin. (Sattumalta huomasin kuvia ladatessa, että näyttää aivan kuin tytöllä oisi häntä...;-D)
Lahkeet oisi voineet olla vieläkin hieman pidemmät..

Ohje oli tosi kiva ja selkeä:-) Siitä huolimatta meinasi minullakin tulla alussa niitä reikiä sivuun nurjalla puolella lyhennettyjä kerroksia tehdessä, ja haarasauman silmukoiden yhdistämisessä olisin voinut pitää lankaa paljon kireämmällä jo alussa.. Mutta ensi kerralla! Näiden neulominen oli meinaan kivaa, ja näitä myös tarvitaan :-)

Tällaisia pikkuompeluksia on sitten valmistunut matkan varella aina välillä, eli eivät ihan uusia ole, mutta tehdään nyt niistäkin oma puolikas postauksensa.


Eli tilkuista liivinsuojia materiaalina pul (uloimpana), imuna kierrätyscollege ja bambu, ja ihoa vasten bambu, tai jossain myös coolmax. Puhdistuslappusiakin on myös valmiina jokunen 2-kertaisesta bambusta ommeltuna, mutta ne eivät eksyneet tähän yhteiskuvaan. Kuvassa mukana ihanan värikäs joululahja, jonka tyttönen sai T-joen kummeiltaan.

Värikästa ja mukavaa tammikuuta sinulle!

Ei kommentteja: