tiistai 25. syyskuuta 2012

Pökät 70-luvun tyyliin ja kummipojan autopaitaNämä Back to the 70´s -henkselihousut (Ottobre 1/12) leikkasin valmiiksi jo keväällä, ompelukurssin viimeisellä tunnilla. Vaan sen pidemmälle en kesän aikana mukamas ehtinyt. Onneksi koko (92 cm) on vielä juuri passeli myös tälle syksylle. Housut onkin jo ehtineet käydä jalassa muutamia kertoja.


Vakosametti noin vuodentakainen ostos Jätti-Rätin palalaarista, vetoketjukin taisi olla sieltä (tai sitten kirppikseltä), alavarojen kangas kierrätettyä retropuuvillaa, nappiaihiot Nappikauppa Punahilkasta. Varsin edullisiksi jäi siis materiaalikulut näihin housuihin.


Lisäksi tykkään näistä kovin, ja onneksi tyttökin pitää. Lieneekö asiaa auttanut, että housut "myin" hänelle isojen tyttöjen taskuhousuina, jonne saa mukaan kaikki tärkeät pikkujutut .. Ensi keväälle pitää kyllä ommella uudet sammarit!


Taakse en enää jaksanut ommella tamppia henkseleille, kun se alkuleikkelyistä oli unohtunut. Niinpä korvasin sen vain tuollaisella merkillä.Rixun kummipoika täytti vuosia ja sai lahjaksi autopaidan syysväreissä. Toivottavasti tuli sopiva ja mieluisa (vaikka etulokasuojan kanssa olikin hieman ongelmia...)!


 Veloureista ainakin oranssi on Seliasta, ruskea joko samasta paikasta tai Sampsukalta. Kaava Whirlwind Indian (Ottobre 1/12), koko 128 cm ilman saumanvaroja.Mukavaa syyskuun viimeistä viikkoa Sinulle!

3 kommenttia:

Poikien arkea kirjoitti...

Hienot housut ja upea autopaita!

PirjopauliinaL kirjoitti...

Siellähän ollaan taas oltu ahkeraan. Hienot housut, niin kuin ainakin 70-luvulta olis nuo kuvat.

Villakissa kirjoitti...

Kiitos kivoista ja mieltäilahduttavista kommenteistanne:)!