sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Villatakki

Tulihan siitä valmis, tyttösen villatakista! Kesällä lähinnä mökkireissuneuleena tämä eteni, muutama kerros kerrallaan automatkat, illalla ennen kuin oli liian pimeää neuloa ja joskus tytön päiväuniakaankin, vaikka tuo hetki menikin useimmiten marjametsässä. Nyt sain takin kappaleet yhdistettyä, ja samantien päälle sovittamaan.

Ohjeena tässä on Kässänopen painajaisen villatakki, jonka löysin täältä. Kiva ohje! Lankana 7-veljestä keltainen ja valkoinen, nelosen pyöröillä neuloin. Itselleni kuitenkin muistiin, että jatkossa päättelen kappaleet löysemmin... välttyy turhalta purkamiselta.


Tätä ihanuutta en malta olla esittämättä. Jotain tämän tapaista olen etsinyt, nyt sellainen löytyi sattumalta UFFilta. 6 euron hinta oli hieman jo epätasaisesta täkistä tosin ehkä turhankin paljon, mutten malttanut sitä sinne jättääkään. Pesun kautta pääsee sohvalle torkkutäkiksi!

Noita ihania kukkia...:)


4 kommenttia:

PirjopauliinaL kirjoitti...

Aivan upea tökki. Rakastan nuita vanhoja kukkapeittoja. Söpöläisen villatakki olet tehnyt. Automatkailuun ovatkin niitä parhaita hetkiä kutoa, taittuu matka ihan itsestään ja usein tuntuu jos vaan vaan istuu että on ihan hukkaan heitettyä aikaa. Huh, olipa lause :) ihanaa päivää!

PirjopauliinaL kirjoitti...

Siis täkki, tämä automaattinen tekstin syöttö tekee tepposia :)

Villakissa kirjoitti...

Kiitos ystävällisestä kommentista! Nuo täkit on kyllä minustakin ihania, niitä kun löytyisi vielä lisää:)

Nuorempana reissasin välillä junallakin, silloinkin olisi tuntunut niin "turhalle" "vain" istua ilman puikkojen kilkutusta..
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Anu kirjoitti...

Komia täkki! :D Hih!

Villatakki on hieno, ja niin ihanat kiharanalutkin Neiti M:llä <3