torstai 30. elokuuta 2012

Lintu-tunika

Ystäväni tyttärelle valmistui syntymäpäivälahjaksi jo tovi sitten tällainen lintutunika.


Kaava on Ottobren (4/12) Zigzag -jerseytunika, ja koko 134 cm. Kankaat vaaleanpunaista joustista JättiRätistä, lintutrikoo arvontapalkinto täältä ja resorit Sampsukasta.
Kaava on itse asiassa pitkälle hyvin samanlainen kuin Mail Express, vain isommassa koossa. Huomasin tämän kun aloin ommella Mail expressiä omalle tytölle. Mekko ehtikin tulla muutamaa saumaa vaille valmiiksi, kunnes ompelukone teki lakon. No, onneksi jäi sitten enemmän aikaa ihan oikeillekin palkallisille töille... Käännösprojekti alkaa nyt jo olla valmiina ja sormet syyhyävät jo ompeluksiin. Tosin ilmat taisivat mennä tuon Mail expressin ohi...

Vielä pari tunnelmakuvaa menneeltä kesältä näin kesän hyvästeiksi syyskuun kynnyksellä.

Aurinkoista alkusyksyä!

3 kommenttia:

PirjopauliinaL kirjoitti...

Hieno mekko jälleen. Kiitos paljon, kaava on tullut perille ja odottaa tuossa kärsivällisesti että olisi aikaa sitä alkaa työstämään. Mulla on tietokone rikki enkä ole päässyt koneelle pitkään aikaan. Uusi pitäisi ostaa mutta se on homma jota vaan siirtää kun ei ymmärrä siitä mitään, hi, on niin tyhmä olo kaupassa kun menee ostamaan jotain mistä ei mitään tiedä :)

Villakissa kirjoitti...

Kiitos mukavasta kommentista!
Ja kiva myös kuulla, että kaava pääsi uuteen kotiin, ja pian myös käyttöön:)
Juu, se on kyllä nykyään hirmu kurjaa, kun ei tahdo mikään laite kestää enää montaakaan vuotta..:( En oikein osaa sitä vieläkään sisäistää, vaan odotan kameran/tietokoneen jne kestävän sen kymmenen vuotta vähintään..

dudivie kirjoitti...

kaunista blogia