perjantai 5. syyskuuta 2008

Kurnauskis, terveisiä Pikkikseltä!

Hei kaikki, minä olen Pikkis, 3-kk ikäinen tyttökissa. Emäntäni sanoo, että minusta tulee blogikissa, mitä se sitten meinaakaan.

Juureni ovat Pohjois-Karjalassa, mutta isona aion olla paljastassuinen turkulainen, kuten ystäväni Pyrykin. Kotiuduin tänne uuteen majaani noin viikko sitten. Aluksi minua hieman jännitti Pyry-poika, joka on niin hirmuisen iso, minä kun olen vielä aika pieni. Sille piti varoiksi vähän sähistä ja pörhistää häntää, jotta näyttäisin hieman isommalta. Myöhemmin uskaltauduimme jo haistelemaan nenujamme.
Pyry ei uhitteluistani vissiinkään paljon välittänyt eikä häntäänsä heilauttanut, taitaa olla aika rauhallinen ja kiltti kaveri. Koitin sitä joskus vähän leikkiinki innostaa, mutta ei se useinkaan jaksa innostua. Vieressä sentään antaa jo ottaa päivänokosia:)


Uudessaa kodissa on kaikkea kivaa ja jännittävää, mitä pitää tutkia tarkkaan. Siinä riittääkin puuhaa pitkäksi aikaa. Olen myös huomannut, että uudella emännälläni on kaikkia kivoja juttuja, mitä se kuljettaa mukanaan, mm. isoja keriä lankaa. Ja jotain puisia heiluvia tikkujakin sillä on joskus käsissä, niitä on kiva pyydystää ja (koittaa, emännän huom.) pureskella...
Nyt menen päivänokosille, ehkä Pyryn viekkuun. Mukavaa viikonloppua kaikille, etenkin nelitassuisille:)

3 kommenttia:

kio kirjoitti...

voi kun söötti kisuli!

Marianne kirjoitti...

Suloinen! Minäkin esittelen ensi viikolla pikkukissaa blogissani, kunhan saadaan ison kissan kanssa tutustuminen ensin alkuun :)

Villakissa kirjoitti...

Hei Kio ja Marianne, Pikkis kiittää kehuista:) Se tulee myös katsomaan uutta pikku blogikissaa ensi viikolla!