torstai 8. marraskuuta 2012

Unille ja pakkasia odotellessa

Hei taas pitkästä aikaa! On täällä jotain valmistakin, joskin noita keskeneräisiäkin piisaa.. Mutta kerrotaan mieluummin niistä valmiista pienistä, mutta sitäkin tarpeellisemmista töistä.

Tytön villasukat alkaa käydä pieniksi. Minulla on ollutkin paha tapa kutoa vähän turhan nafteja sukkia etenkin lasten koossa. Koitin korjata tilanteen, joskin tällä kertaa taisi tulla aavistuksen liian isot..Lankana oli Nalle ja ihan perussukan ohjetta käytin. Tein varsista vähän pidemmät ja laitoin niihin resoria pariin kohtaan, jotta pysyisivät ylhäällä paremmin. Silmukoita oli 40.


Yöpuvuille oli myös tarvetta. Tämä suloinen leppistrikoo oli löytö Jätti-Rätistä. Tätä on vielä reilusti jäljellä ja varmasti teen ihan päivävaatettakin tuosta vielä:)Paidan kaava Ottobren creative workshop 301, koko 92 cm ja housujen Lily legginsit, Ottobre 6/07, nekin kokoa 92 cm. Vähän jännitin tuota kumpparin ompelua, en muista ennen sellaista kankaassa kiinni olevaa ommelleeni. Itse ompelu ei lopulta kovin vaikeaa ollutkaan, vaikka tuo kankaan oikealle puolelle ompelu vähän kummastutti...
Mutta kivat tuli ja pääsi heti käyttöön.


Voi kun tuo minun pikkuinen on jo iso tyttö....

3 kommenttia:

PirjopauliinaL kirjoitti...

Ihanat yöpyt, söpö kangas. Olen ommellut kaavalliset mekkoa tänään ja eilen, ihana kaava. kiitos!
Ihanat sukat, pysyy pikkuvarpaat lämpiminä.

Anu kirjoitti...

Ihanat sukat! Ei haittaa vaikka olisivatkin vähän isot ;) Parempi niin kuin pienet!

Kivaa toi leppiskangas! :)

Terkkuja Neiti M:lle!

Villakissa kirjoitti...

Kiitos ilahduttavista kommenteista:) Parempi tosiaan, että sukat on vähän reilut kuin pienet!

Mukavaa loppuviikkoa:)