sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Uusia kerhovaatteita

Nyt kun pääsin taas vauhtiin ompelukoneen ääressä, jatkoin vielä samalla paitakaavalla kuin edellisen postauksen yöpuvun paita (Ottobren creative workshop 301, 92 cm). Tällä kertaa tein paidat päiväkäyttöön.


Ajatus paitaan sopivasta puolihameesta on myös pyörinyt mielessä jo hyvän aikaa. Näin talvella sellainen tuntuu kätevälle, kun pidemmät hameet menee helposti haalarin sisällä ryttyyn. Kerhoon on kuitenkin mukava pukea jotain kivaa ja tyttömäistä (vielä niin kauan kuin sellainen kelpaa ja äiti saa vaatettaa tyttösen...). Niinpä tein kahteen paitaan sopivat hameet ja vielä kolmannen hameen ihan muutoin vain.Kellertävän paidan hihojen trikoo on Kestovaippakaupan apilatrikoota, paitaosa Lillestoffin trikoota Sampsukasta. Ekassa kuvassa näkyvän kärpässienipaidan trikoo on ostos jo aikaa sitten Kestovaippainfon kirppikseltä, uutta trikoota kuitenkin.

Tuo hameen kaava (Bubble gum hame, Ottobre 4/09) kun on mukavan helppo ja nopea! Taskut laitoin, ne kun on tytöstä niin kivoja, ja näin hameista tulee paidoilla sopivasti parit.Hameiden kankaat: Apilajoustis Kestovaippakaupan ihanan paksua joustofroteeta, vaaleanpunainen joustis Jätti-Rätistä ja punainen samettitrikoo myös Jättiksestä. Resorit vähän sieltä täältä, keltainen taisi olla Muru-kangasta, muut Sampsukalta tms.

Tässä vielä kuvaa tuosta punaisen hameen resorista.

Mukavaa isänpäivän jatkoa!

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Mä niin tykkään tosta päiväpeitosta! :)

Hienot vaatteetkin tyttelillä!