torstai 29. marraskuuta 2012

Pompom-pupua, sydämiä ja taskuharjoituksia

Koska edellisen postauksen kukkataskupusakka ei mennyt ihan putkeen, piti yrittää uudestaan. Tällä kertaa valitsin reilumman kaavan (Night Owl, Ottobre 6/2009, koko 98 cm). Olisin halunnut tähän vetoketjun, mutta kotoa ei löytynyt sopivan mittaista, eikä Jätti-Rätistäkään. Enää en jaksanut keskustaan asti mennä vetoketjua metsästämään, joten nepit ajavat asian. Ihan hyvin tuo menee onneksi noinkin.

Taskut nyt ei ole priimat tälläkään kertaa, saisivat olla myös isommat. Kätönen sinne sentään juuri ja juuri mahtuu,eikä sinne niin paljon tarvitse vielä 2-vuotiaalla mahtuakaan :)Taskut olisivat saaneet tosiaan olla hieman tasaisemmat vielä... Applikaatioissa riittää siis vielä opettelemista!Toiset housutkin tein Saimi-kaavalla, ja tällä kertaa applikaatiot tuli sentään oikealla puolelle.


Housujen kaveriksi ajattelin jotain vihreää yläosaa. No, mekosta tulikin ihan kunnon mekko, joka taitaa olla kivampi sukkahousujen kanssa.

Täällä ja täällä ihastuin suloiseen Pompom-pupuun. Koska pupunen oli meille ennestään tuntematon, suuntasimme kirjastoon ja pääsimme tutustumaan tähän valloittavaan hahmoon.Mekon kaava on Annelta, ihana kaava, suurkiitokset vielä Annelle! Tällä tehdään vielä tänä talvena lisää mekkoja, kun siitä tuli juuri sopivakin tytölle :)

Mekon ja housujen vihreä velour Seliasta joskus viime talven pakkasilla ostettua. Vihreä sydänvelour taas jo vuosi sitten hankittu Kestovaippainfon kirppikseltä.


Näin pientä applikaatiota en ole ennen tehnytkään, ja vähän kyllä jännitti miten saan silmät ja posket, tassut ja muut paikoilleen ja näyttämään vielä mekossakin sille mille pitäisi. No, vielä riittää parantamista, mutta eiköhän tuo kelpaa toistaiseksi. Neiti ainakin on iloinen, ja se on tärkeintä!Mukavaa talvista ensimmäistä adventtia Sinulle!

Ei kommentteja: